'ARTI Vrolijke Kunst' produceert en verkoopt vrolijk beschilderde schilderijen voor de woonkamer, voor de kinderkamer en voor de tuin. Daarnaast worden beschilderde stenen, beelden, sieraden en serviesgoed gemaakt. Mokken en ansichtkaarten met prints van schilderijen van ARTI Vrolijke Kunst zijn te bestellen.

Home

SUMMER-SALE:
Klik op de link
 http://www.artivrolijkekunst.nl/webshop/schilderijen

Klik op de link http://www.artivrolijkekunst.nl/webshop/servies

Wie zijn we?

ARTI Vrolijke Kunst   bestaat uit Tina Boomstra en Arnold Schaafsma en richt zich op het creatief beschilderen van schilderijen en andere artikelen. Tina is kunstzinnig en beschildert naar eigen ontwerp. Arnold ondersteunt Tina bij het schilderen, doet de administratie en de verkoop.

   
  

 
Om welke producten gaat het?

We maken schilderijen, schilderijen voor de kinderkamer en sieraden. Ook zijn er beelden & woonaccessoires, serviesgoed, tassen en ansichtkaarten verkrijgbaar.


 

Wordt er in opdracht gewerkt?

In overleg met de klant kunnen we opdrachten aannemen. Kleuren en afmetingen van schilderijen kunnen worden aangepast. Aan de hand van een aangeleverde foto kunnen we een schilderij maken. Er is van alles mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.    

Wij hopen dat je met veel plezier onze website bekijkt. Reacties zijn altijd welkom.  
  

154151 bezoekers (255837 hits) sinds 26-7-2013
Powered by webXpress